Макар че 2018-а ще започне бавно в социалната сфера, с

...
Макар че 2018-а ще започне бавно в социалната сфера, с
Коментари Харесай

Телец, любовен хороскоп за 2018 г.: Сватби, купони, върволици от ухажори

Макар че 2018-а ще стартира постепенно в обществената сфера, с малко промени, бъдете търпеливи. Сцената е подредена за година на връзките. Началото е 16 юли, само че набира шеметна скорост след 26 октомври, когато Юпитер ще влезе в 7-ия дом на любовта и брака в хороскопа ви.

Тези, които са сами, ще имат изключителни благоприятни условия за брак и даже да не се оженят, ще влязат в виновни и съществени връзки.

На 23 октомври ще има слънчево затъмнение в 7-ия дом на хороскопа ви, което също приказва за дълготрайни промени и катурване на статуквото. Женените ще имат опция да изчистят връзките си и да ги подобрят доста.

Връзките или бракове, които не се основават на същинска обич, са в сериозна заплаха, само че при такива прелестни любовни аспекти няма от какво да се страхувате.

Като цяло общественият ви живот доста ще се разшири. Ще се появят нови значими другари и контакти. Ще излизате повече на открито, с повече всемирски живот, купони и така нататък Много от вас ще се оженят и доста ще вървят на сватби.

Ако мислите за втори брак, изискванията са доста положителни след 16 юли. Макар че ще ви притеглят чужденци и хора с друга просвета, няма потребност безусловно да ходите в чужбина. Човекът ще е доста покрай дома ви. Вероятно фамилен другар или ще се запознаете посредством фамилията.

Ако пък работите за трети брак, казусът е, че има прекалено много благоприятни условия. Ще сте настроени за опити, желаете доста промени и многообразие в любовния си живот. Има такова раздвижване във връзките ви, че пречи на дълготрайното обвързване.

Обикновено Телците са привлечени от парите, а тази година още повече. Тези, които се стремят към първи или втори брак, ще срещнат богаташи. Няма да ги интересува толкоз поста им, колкото банковата сметка. Кандидатите за трети брак обаче избират високото състояние и престижа и ще срещнат такива хора. Възможен е разказ в работата с някой шеф или човек, обвързван с кариерата им.

Октомври – ноември е освен преломен миг, само че и най-активният ви интервал в любовта. Венера ще бъде в дома на любовта ви до 8 октомври, а на същата дата Меркурий влиза в него. После влизат Слънцето – на 23 октомври, и Юпитер – на 26 октомври. От тази върволяк може да очаквате доста.

На 16 юли Сатурн навлиза в бранша на фамилията в хороскопа ви, където ви чакат спомагателни отговорности. Трябва да приведете в ред домашния си живот и къщата. Ако прекалите с твърдата ръка, ще пламне съпротива, в случай че сте меки – рискувате безредица. Някъде по средата е верният път.

Тъй като Сатурн ръководи 9-ия ви дом, допустимо е пренасяне или разширение на жилището ви. В основата може да стоят промени в кариерата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР