Макар братята да бяха години наред скарани заради криминалните прояви

...
Макар братята да бяха години наред скарани заради криминалните прояви
Коментари Харесай

Никой Не Знае! Мария И Рачков Сключиха Таен Брак!

Макар братята да бяха години наред скарани поради престъпните прояви на Петър напоследък затоплили връзките си. И дори комикът помагал на кръвния си роднина да се оправи пред закона.

Да напомним, че единствено преди няколко месеца Рачков и Мария се ненавиждаха. Като години наред живееха под един покрив и деляха едно легло, а през предходната година публично оповестиха, че към този момент не са двойка.

Мина известно време и се разбра, че повода да скъсат е изневярата на палавата русокоска с циркаджията Енчо Керязов. Тази пролет обаче се случи непредвиденото. Митко елементарни измяната на хубавицата и още веднъж възобновиха разтърсената си връзка.

След сватбата, която се състояла при започване на този месец младоженците отпътували на меден месец както му е реда. Усамотили се в слънчева Италия, разкриват техни близки.

Според слуховете до момента в който били разграничени с Мария Рачков непрестанно гледал да саботира изявите й. Като сложил изискване да бъде свалена от „ Господари на ефира ”, предават от електронното издание blife.bg. Някои подозират, че Игнатова се е върнала при него тъй като усетила, че ще се сбогува с кариерата за в бъдеще, шушукат из шоу средите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР