Макален, Тексас (AP) — Решението на Върховния съд във вторник

...
Макален, Тексас (AP) — Решението на Върховния съд във вторник
Коментари Харесай

Очакване и гняв на границата с Тексас, след като Върховният съд позволи на строгия имиграционен закон да влезе в сила

Макален, Тексас (AP) — Решението на Върховния съд във вторник да разреши на Тексас да арестува мигранти по обвинявания в нелегално влизане в страната може да има трагични последствия влияние върху границата сред Съединени американски щати и Мексико, само че непосредственият му резултат беше заглъхнал.

Шерифите и полицейските началници, които ще вкарат закона в действие, бяха значително внимателни по отношение на това по кое време, къде и по какъв начин мигрантите могат да бъдат задържани. Преди разделното правосъдно решение някои шерифи бяха подготвени да се насладят на невиждано разширение на щатското правоприлагане на границата, до момента в който други не бяха склонни.

Тексас мълчеше в часовете след решението дали и по кое време щатски служители на реда или тексаски национал Войниците от армията — които имат най-голямо взаимоотношение с мигрантите — ще стартират наложително осъществяване.

Мексиканският министър на външните работи сподели в остро дефинирано изказване, че ще откаже да одобри назад всеки, на който е подредено да напусне страната с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР