Мак Уолтърс, ветеран в редиците на BioWare, обяви, че в

...
Мак Уолтърс, ветеран в редиците на BioWare, обяви, че в
Коментари Харесай

Водещ разработчик напусна Bioware

Мак Уолтърс, деец в редиците на BioWare, разгласи, че в края на годината е напуснал компанията. Уолтърс, който е водещ сценарист на Mass Effect 2 и 3, напуща студиото след прекарани 19 години в него. Новината, която самият Уолтърс популяризира, тормози някои от феновете на Dragon Age, защото Уолтърс изпълняваше ролята на шеф на продукцията за Dreadwolf, предава Twinfinite.

„ Както някои от вас към този момент знаят, в края на предходната година взех решение да напусна BioWare. Тези 19 години се трансфораха за мен в прекарване, което промени живота ми, и това е най-малкото, с което мога да ги опиша. Този факт направи избора ми още по-труден. Работих с толкоз доста прелестни хора и имах привилегията да съм част от най-удивителни екипи и планове. Трудно е да осъзная към момента всичко това, което претърпях и знам, че ще минат години в мемоари по това време “, написа Уолтърс в профила си в бизнес мрежата LinkedIn.

Що се отнася до Dragon Age: Dreadwolf, то BioWare не са изключително открити във връзка с играта. Появиха се клюки, че премиерата ѝ може да се състои още тази година, само че това си остава в областта на спекулациите. За последно чухме от студиото някакви детайлности през октомври предходната година, когато ни беше обявено, че алфа-тестовете на Dreadwolf са сполучливи и играта може да се играе от край до край.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР