Мак МакКлънг спечели конкурса за забивки по време на Звездния

...
Мак МакКлънг спечели конкурса за забивки по време на Звездния
Коментари Харесай

МакКлънг изуми НБА в конкурса по забивки – ВИДЕО

Мак МакКлънг завоюва състезанието за забивки по време на Звездния уикенд на. Той записа съвършен резултат от 50 точки на три от четирите си опита.

Преди МакКлънг да изправи феновете и останалите баскетболисти на крайници с невероятните си забивки, НБА откри Звездния уикенд с разнообразни надпревари за специфични умения и обичайна конкуренция за пукотевица от тройката. Гардът Деймиан Лилард от Портланд Трейл Блейзърс приключи на първото място с 26 точки. Той завоюва състезанието за далечни изстрели първи път в кариерата си.

Лилард победи гардовете на Индиана Пейсърс Бъди Хийлд (25 точки) и Тайрийс Хейлибъртън (17). Той взе участие в състезанието за тройки и през 2014 и 2019, само че и в двата случая бе отстранен в първия рунд. „ Най-добрите стрелци в историята имат най-малко по един от тези титли, тъй че и на мен ми се искаше да го печеля. Радвам се, че го направих и той е мой вечно “, съобщи Лилард.

Домакинското преимущество се оказа основно за Тийм Джаз и играчите Джордан Кларксън, Колин Секстън и Уолкър Кеслър, които завоюваха против Отбора на новобранците и Отбора на Антетокумбо във Vivint Arena. Те заслужиха общо 300 точки, в това число 200 от конкуренцията за прецизна пукотевица.

МакКлънг беше притеглен от Филаделфия от G-Лигата през предходната седмица. Той завоюва гвоздея в програмата с резултат 100:98 против Трей Мърфи от Ню Орлиънс Пеликанс. „ Благодаря на НБА, че ми даде тази опция. Ако ме желаете тук, ще дойда и следващата година “, съобщи спечелилият. Любопитно е, че той има единствено два мача в НБА. Но пък е печелил конкурс по забивки като гимназист през 2018 година

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР