Мажоритарният собственик на ПФК - Наско Сираков, написа отворено съобщение

...
Мажоритарният собственик на ПФК - Наско Сираков, написа отворено съобщение
Коментари Харесай

Сираков контраатакува: Министър Василев каза неистини за "Герена"

Мажоритарният притежател на ПФК - Наско Сираков, написа отворено известие посредством формалния уебсайт на " сините ", с което сигнализира обществеността за изрече на министъра на младежта и спорта Радостин Василев, обвързван с проблема на стадион " Георги Аспарухов ".
По време на срещата с представители на министърът на спорта призна, че построяването на козирка на " Герена " би коствало толкоз, колкото и построяването на новопостроение бранш " А " на стадиона в Сухата река.
Прилагаме известието от Сираков без редакторска интервенция:
На 11 януари 2022 година министърът на младежта и спорта, господин Василев, направи изказване пред медиите, в което засегна тематика, обвързвана с „ ПФК Левски “. Темата е прекомерно мъчителна както за клуба ни, по този начин и за многочислените ни последователи – за козирката на стадион „ Георги Аспарухов “. Не разбрахме за какво тази тематика беше повдигната в изказването му и за какво бяха казани лъжи, а точно, че построяването на козирката на стадион „ Георги Аспарухов “ ще коства колкото построяването на самия бранш.
На първата ни среща с министъра ние изрично декларирахме, че поддържаме неговите упоритости да бъде в помощ на футбола. В същото време обаче, проблемите на „ ПФК Левски “ се загатват по лекомислен и неподходящ на действителността метод. Направените внушения намираме за обидни за цялата левскарска общественост.
С почитание
Наско Сираков
Мажоритарен притежател на акциите на „ ПФК Левски “.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР