Мажоритарният собственик на ПФК Левски“ Наско Сираков отново имаше поводи

...
Мажоритарният собственик на ПФК Левски“ Наско Сираков отново имаше поводи
Коментари Харесай

Наско Сираков връчи нови два сребърни медала на привърженици на „Левски“

Мажоритарният притежател на „ ПФК Левски “ Наско Сираков още веднъж имаше мотиви да зарадва почитатели на „ сините “.

Голмайстор №1 в историята на клуба връчи персонално следващите два сребърни медала от специфичната сбирка, направена по случай 60-ия му празник. Горди притежатели на скъпите колекционерски продукти, които се продават на търг в сайта , станаха Илия Курдаланов и Здравко Грозданов.

Двамата последователи посетиха клубната експозиция на стадион „ Георги Аспарухов “, където персонално се срещнаха със своя любим. Гостите имаха опцията освен да се снимат с именития нападател, само че и да прегледат в елементи експозицията и да се върнат към някои от най-забележителните моменти от историята на „ ПФК Левски “.

Припомняме, че Наско Сираков получи 60 сребърни медала от генералния спонсор на клуба Palms Bet във връзка юбилея му по-рано тази година. Той реши да подари 50 от тях на благотворителен търг на сайта . Бъдещите им притежатели не просто ще държат в ръцете си скъп продукт, само че и ще поддържат финансово „ сините “, откакто всички средства от продажбата им ще бъдат предоставени на „ Левски “.

Всички медали, както и специфичната NFT-колекция, отдадена на някои от най-емблематичните моменти от кариерата на Сираков, могат да бъдат открити на платформата .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР