Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков е провел разговори

...
Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков е провел разговори
Коментари Харесай

Моден бранд ще облича футболистите на Левски

Мажоритарният притежател на „ ПФК Левски ” Наско Сираков е провел диалози с авторитетния български бранд за мъжка мода “МАНИАК ” да облича представителния тим и цялата делегация на клуба при пътуванията за мачовете в Европа.

От известната българска марка са останали очаровани от опцията, която им се дава да облекат стилно и класно любимците на „ Синя “ България, освен това безусловно гратис.

Ето какво оповестяват от управлението на “МАНИАК ”:

“След рецесията, в която беше изпаднал тимът на „ Левски “ в продължение на няколко години и след възкръсването му с помощта на треньора Станимир Стоилов, мажоритарния притежател Наско Сираков, на целия щаб и на сините почитатели, за нас е чест да се погрижим за отличната визия на целия тим на „ Левски “. След диалози с Наско Сираков, с който работим от дълго време и отговаряме за неговия съвършен жанр, за нас беше наслаждение да допринесем с нашия фешън бранд за стилната и елегантна визия на борбените момчета на Станимир Стоилов.

Много познати лица в общественото пространство на България също се доверяват на “Маниак ”, като Орлин Горанов, Калин Сърменов, Цветомир Иванов, Христо Мутафчиев, Борис Солтарийски, Алфредо Торес, Папи Ханс, български и международни опери и театри, телевизионни и кино продукции.

Гордеем се, че работим с някои от най-известните оперни постановчици и режисьори и вършим театралните костюми за представления по целия свят, които са строго самостоятелни и неповторими.

Доказали сме се с годините на българския пазар освен с това, че работим качествено и с отношение към детайла, само че и с това, че платовете и материалите, с които работим са на международно равнище.

Специализирали сме се в направата на самостоятелни поръчки на костюми за публични и тържествени мотиви, по размери на всеки един клиент. Поласкани сме, че господин Наско Сираков се обърна още веднъж към нас за направата на костюми на целия тим и щаб на „ Левски “ за присъединяване му в европейските клубни шампионати.

За нас ще бъде чест! Желаем европейски победи на тима и хилядите му последователи ”
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР