Мажоритарният собственик на ПФК Левски“ – Наско Сираков, връчи лично

...
Мажоритарният собственик на ПФК Левски“ – Наско Сираков, връчи лично
Коментари Харесай

Наско Сираков връчи лично първите два продадени юбилейни медала

Мажоритарният притежател на „ ПФК Левски “ – Наско Сираков, връчи персонално първите два сребърни медала от специфичната сбирка, направена по случай 60-ия му празник.

Горди притежатели на скъпите продукти станаха Иво Нишанов и Станимир Станкев. Двамата имаха чудесната опция да се срещнат лице в лице с една от най-големите митове на „ сините “.

Това се случи при визитата им на стадион „ Георги Аспарухов “, където бяха посрещнати от голмайстор №1 в историята на „ Левски “. Сираков предложения Нишанов и Станкев в клубния музей.

Там гостите имаха опцията да се върнат към някои от най-емблематичните моменти от историята на „ сините “, както и да си създадат редица фотоси за спомен.

Наско Сираков получи от генералния спонсор на „ ПФК Левски “ – Palms Bet, 60 неповторими сребърни медала във връзка юбилея си по-рано тази година. Той реши да задържи за себе си първите 10, като останалите 50 са планувани да бъдат пуснати в продажба на платформата NFTCredo.

Бъдещите им притежатели не просто ще държат скъп продукт в ръцете си, само че и ще поддържат обичания си клуб, защото всички средства, генерирани от продажбата на медалите, ще бъдат дарени на „ ПФК Левски “.

Следващият късмет за почитателите да се допрян до най-великия голмайстор в историята на „ Левски “ ще бъде напълно скоро. В края на месец септември на платформата NFTCredo следва втори аукцион за юбилейните сребърни медали, както и стартиране в продажба на първите 5 NFT-серии от сбирката „ Легенди – Наско Сираков “. Повече информация за медалите, както и за NFT-колекцията, можете да намерите на 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР