Мажоритарният собственик на ПФК Левски“ – Наско Сираков, ще открие

...
Мажоритарният собственик на ПФК Левски“ – Наско Сираков, ще открие
Коментари Харесай

Наско Сираков открива луксозната NFT колекция „Легенди“

Мажоритарният притежател на „ ПФК Левски “ – Наско Сираков, ще открие първокласната NFT сбирка „ Легенди “, създадена от първата по рода си платформа за спортни NFT продукти у нас – NFTCredo.

Постиженията на голмайстор №1 в историята на клуба ще бъдат увековечени в 600 незаменими цифрови токена, които ще се пуснат в продажба на www.nftcredo.com.  

NFT-тата ще запазят в цифров вид 10 от най-емблематичните мигове в славната кариера на именития нападател на „ Левски, осъществил впечатляващите 209 гола в 264 мача със синята фланелка. Футболните почитатели и ценители ще могат да се „ разходят “ обратно във времето със сериите „ Azure ”, “Blue ”, “Black ”, “Graphite ”, “Gold ” и така нататък

Ще се тръгне от многочислените триумфи с шампионската купа и Купата на България и ще се премине през четирите гола при великата победа със 7:1 над ЦСКА, с цел да се стигне до историческата първа победа на националния тим на международни футболни финали – с 4:0 над Гърция на Мондиал’94 в Съединени американски щати.

Подготвените NFT-та означават 60-ия празник на Наско Сираков. По-рано тази година той получи от генералния спонсор на „ сините “ Palms Bet особено направени за случая 60 сребърни медала. Ценните колекционерски продукти с лика на голмайстора също могат да бъдат открити на NFTCredo, където са пуснати на специфичен аукцион, средствата от който ще бъдат дарени на „ Левски “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР