Мажоритарният собственик на Наско Сираков заяви, че до края на

...
Мажоритарният собственик на Наско Сираков заяви, че до края на
Коментари Харесай

Левски открива 2022 г. с поход към "Герена", отборът ще играе с обновени екипи

Мажоритарният притежател на Наско Сираков съобщи, че до края на сезон 2021/22 тимът ще играе с актуализирани екипи, на които няма да стои логото на спонсора " Palms bet " на гърдите, а това на новата акция " Левски е безконечен "!

От друга страна, изпълнителният шеф Иво Ивков прикани всички левскари да се съберат на паметника на Васил Левски в центъра на София на 19 февруари, с цел да почетат паметта му, а по-късно ще бъде проведен поход към стадион " Георги Аспарухов " преди първия мач от пролетния дял на Първа лига против Локомотив Пловдив:
" Едно събитие, което имам удоволствието да разглася, е едно другояче трагично събитие - кончината на Васил Левски. Каня през днешния ден всички левскари да се поклоним и да се преброим на паметника на Апостола на свободата в 12:00 часа на 19-и февруари ".
" Между 11:30 и 12:00 да се съберем и да създадем един поход с мисълта за него и с песните на обичания си клуб по бул. " Владимир Вазов " и да пристигнем на стадиона, където да подкрепим обичания клуб за първия мач на новия сезон ", прикани Ивков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР