Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че е убеден

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че е убеден
Коментари Харесай

Наско Сираков: Няма как Левски да сложи тире!

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков съобщи, че е уверен в спасението на " синия " клуб. Бившият нападател е безапелационен, че " сините " няма да взимат непознат лиценз, даже да изпаднат в неплатежоспособност.

" През последните три месеца пропуших още повече, няма никакъв подбив. Тегаво ли е? Доста. Знаех, че е доста неприятно и че е тежко. Нищо не ме изненадва, очаквал съм безусловно всичко. Истината е, че Левски можеше да банкрутира и преди един месец. Със сигурност ще се борим с всички сили - всички, които сме в клуба. Левски оцелява до този миг, само с помощта на последователите си. Това е истината.

Убеден съм, че ще го спазим. Тирето в никакъв случай не е стояло... Не знам за какво се тормозят хората. Няма по какъв начин да стане! В Левски няма по какъв начин да стане това нещо. При вид с неплатежоспособност Левски си продължава в аматьорския футбол със същата регистрация и същите отговорности. В момета, в който се върне, задълженията ще си стоят. Ако изпаднем в такава обстановка, няма да желаеме да играем същата година в " Б " или " А " група с лиценза на различен. Ще се напънем оптимално, с цел да спасим клуба ", съобщи Наско Сираков пред " Дарик ".

" Сигурен съм, че ще се дойдат и други спонсори в Левски. Всяка една огромна или дребна компания се е свила в черупката си, само че съм сигурен, че ще има нови спонсори. Направили сме неповторим пакет от оферти.

Истината е, че Левски живее и диша, с помощта на почитателите на клуба. Имаше интерес от компании, които сами ни потърсиха за реклама, само че в един миг, когато бяхме на финалната права, те се отдръпнаха. Това допускам, че се дължи на рецесията по света и у нас, както и митингите, които са в България. Няма нещо, което да не се продава в Левски, само че тимът не подарява футболистите си. Има действителен интерес, има доста запитвания. Трансферният прозорец тази година е доста дълъг.

Няма заплаха да изпадне Левски. Виждам Левски в шестицата ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР