Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви бе гост в

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви бе гост в
Коментари Харесай

Наско Сираков: Не можем да кажем, че Левски има нов собственик

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков съобщи бе посетител в предаването на Нова телевизия " Тази Сутрин ", където приказва по настоящите тематики в клуба. " Синята " легенда съобщи, че остава мажоритен притежател на клуба и когато главният пакет от акции се трансферира към различен, това ще се случи транспарантно.

" Прекарвам повече време на " Герена ", в сравнение с у дома ", стартира Наско.
 Втори огромен вложител в Левски?
Втори огромен вложител в Левски?

Това е сдружението " Еврохолд "

" Баща ми (бел. ред. Петко Сираков) е първият международен първенец на България във всички спортове, брачната половинка ми (Илиана Раева) е международна и европейска шампионка, аз съм стигал единствено до 4-то място на Мондиал. Затова съм казвал, че съм най-слабият състезател в фамилията. По футбола ме възпламени дядо ми по майчина линия, който ме водеше на всички мачове на Берое в Стара Загора. В нашето детство нямаше с какво да се занимаваш, с изключение на с футбол и фунийки на улицита.

Дядо ми беше извънреден левскар. Баща ми Петко Сираков е състезател и дълги години чиновник на ЦСКА, само че откакто напусна клуба бе безапелационен, че и двамата му синове ще се състезават за Левски.
 Сделката за Левски е реалност,
Сделката за Левски е реалност, " сините " имат нов мажоритарен притежател!

" Юнайтед груп " ще ръководи клуба посредством дъщерната си компания " Спорт Републик "

Постигнал съм всичко с извънредно доста труд и упоритост да съумея, всичките 209 гола за Левски са ми извънредно скъпи.

Сега за мен Левски е задача. Имам възприятието, че съм си оставил кожата и кръвта по терена. Така че съм извънредно благополучен и горделив левскар.

За Левски си заслужава да дадеш всичко. Не съм си мислил, че откакто се завърнах, всичко ще бъде цветя и рози. Вдигнах извънредно цигарите, понижих съня, само че всяка изпушена цигара си заслужаваше.

Не можем да кажем, че Левски има нов притежател. Когато има подобен, ще се случи транспарантно, на конференция. Не укривам, че се водят съществени диалози с евентуален вложител. Към този миг аз съм притежател на акциите. Все още не е изгряло слънцето на нашата улица ", съобщи Наско Сираков.
 Лично Стоилов убедил Рикардиньо да влезе във финансовите рамки на Левски
Лично Стоилов убедил Рикардиньо да влезе във финансовите рамки на Левски

Заплатата на играча ще бъде 8 000 евро на месец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР