Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, връчи лично първите

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, връчи лично първите
Коментари Харесай

Наско Сираков връчи първите два сребърни медала от колекцията по случай 60-ия му юбилей

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков, връчи персонално първите два сребърни медала от специфичната сбирка, направена по случай 60-ия му празник. Горди притежатели на скъпите продукти станаха Иво Нишанов и Станимир Станкев. Двамата имаха чудесната опция да се срещнат лице в лице с една от най-големите митове на " сините ".

Това се случи при визитата им на стадион " Георги Аспарухов ", където бяха посрещнати от голмайстор номер 1 в историята на " Левски ". Сираков предложения Нишанов и Станкев в клубния музей. Там гостите имаха опцията да се върнат към някои от най-емблематичните моменти от историята на " сините ", както и да си създадат редица фотоси за спомен.

Наско Сираков получи от генералния спонсор на " ПФК Левски " - Palms Bet, 60 неповторими сребърни медала във връзка юбилея си по-рано тази година. Той реши да задържи за себе си първите 10, като останалите 50 са планувани да бъдат пуснати в продажба на платформата NFTCredo. Бъдещите им притежатели не просто ще държат скъп продукт в ръцете си, само че и ще поддържат обичания си клуб, защото всички средства, генерирани от продажбата на медалите, ще бъдат дарени на Левски.

Следващият късмет за почитателите да се допрян до най-великия голмайстор в историята на Левски ще бъде напълно скоро. В края на месец септември на платформата NFTCredo следва втори аукцион за юбилейните сребърни медали, както и стартиране в продажба на първите 5 NFT-серии от сбирката " Легенди - Наско Сираков ".
 От Левски оповестиха, че има 397 дублирани билета за бранш
От Левски оповестиха, че има 397 дублирани билета за бранш " А "

Ето какво написаха от клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР