Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се обърна към привържениците

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се обърна към привържениците
Коментари Харесай

Наско Сираков към феновете: Левски много скоро ще бъде там, където искаме всички

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков се обърна към последователите на " сините " след вчерашната загуба от Славия и засвидетелства цялостната си поддръжка към старши треньора Станимир Стоилов и увери, че клубът " доста скоро ще бъде там, където желаят всички ".

Изявлението на Сираков бе оповестено на клубния уебсайт, като той показа още, че е наясно с аргументите за положението на тима към този миг и неналичието на победа във към този момент седем следващи дуела от Първа лига.

Легендата на " сините " съобщи още, че Левски дружно с почитателите си ще извърви сложния път към върха и добави, че за клуба следва доста по-успешна 2023 година.

Ето го и цялото изказване на Наско Сираков:

" Скъпи Левскари!

Обръщам се към Вас, в един тежък миг, когато тимът в продължение на седем мача не съумя да завоюва нито една победа. Напълно разбирам и усещам, какво изпитвате сега.
Във футбола съм претърпял всичко - възходи, забележителни победи и големи разочарования.
Искам да бъдете сигурни, че аз и Стоилов стоим крепко стъпили на земята и сме наясно с аргументите за моментното положение на тима.

Да, същият този тим, преди месеци завоюва Купата, в профил гръцкия ПАОК и ни донесе голяма наслада. В края на предходната година и при започване на тази направихме оптималната селекция за моментните финансови благоприятни условия на клуба. А всички Вие знаете какви са те. От лятото на тази година не сме спирали да работим по селекцията. Набелязали сме новите попълнения, там където са нужни.

Искам да заявя за следващ път цялостната си поддръжка към Станимир Стоилов и неговия екип и да ви уверя, че той прави най-хубавото за футболистите и клуба. Не одобрявам неговата мъжка позиция след вчерашната загуба, че виновността е напълно негова. Напротив, той е “главният провинен ” за възраждането на " Левски ".

Ние сме с най-младия тим в шампионата и на младостта би трябвало от време на време да се прости. Да, резултатите последния месец са неприятни, само че няма нито един мач, в който нашият тим да е бил надигран. За страдание знаем, че във футбола не постоянно по-добрият печели. Убеден съм, че виждате, че нашите футболисти дават всичко, на което са способни във всеки мач.
Независимо от тежкото финансово положение на клуба, изрично декларирам, че на " Левски " му следва доста по-успешна 2023 година.

Вярвам, че всевъзможни спекулации и операции, офанзиви към клуба, към футболисти, към треньор и управление от разнообразни направления няма да скапват магията сред тима и Вас, правилните ни последователи, които доказахте, че сте без аналог.

Скъпи Левскари, аз, като мажоритарен притежател на клуба Ви убеждавам, че " ПФК Левски " доста скоро ще бъде там, където желаеме всички и никой няма да може да попречи на това!

Заедно с Вас ще извървим сложния път до върха!

Обединени повече от всеки път!

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН
Ваш Наско Сираков "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР