Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се обърна към привържениците

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се обърна към привържениците
Коментари Харесай

Сираков: Тези вълшебни 7 месеца ще станат 7 вълшебни години

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков се обърна към последователите на " сините " след отпадането от Хамрун Спартанс. " Сините " изгубиха реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на Конференциите след осъществяване на дузпи.

" Скъпи Левскари,

сигурен съм, че миналата нощ е била тежка за всички Вас. Сигурен съм, че утрото е било още по-тежко.

Не по-малко тежко е и за нас - управление, треньори и футболисти.

Всички ние преживяхме едни вълшебни, изпълнени с доста очаквания и религия 7 месеца. Любимият ни “Левски ” лека-полека се изправяше, ставаше с всеки мач все по-уверен и както постоянно споделя нашият треньор Станимир Стоилов - воюваше все по-гордо по футболните терени. С оглед на действителното състояние, в което се намираме, постигнахме доста положителни резултати, които мога да кажа, даже надминаха както вашите, по този начин и нашите упования през миналия шампионат.

Спечелихме безапелационно и Купата на България във финала против ЦСКА-София. Това ни даде късмет да бъдем един от българските тимове в европейските шампионати през сегашния сезон. Отборът израстваше игрово пред очите ни, победи мощния противник от Гърция, ПАОК, и нашите очаквания ставаха все по-големи. През всичкото това време, нашият отличен треньор и индивидът, който за нереално малко време промени образа на тима, Мъри Стоилов, споделяше ясно и доста тъкмо, какво е действителното положение на тима и какви би трябвало да са упованията ни. Неслучайно и аз след крайния триумф в Солун приканих да не товарим нашите играчи с непостижими упования.

До снощния мач всички мечтаехме самоуверено. Независимо от това, че “Левски ” отпадна от шампионата Лига на конференциите, би трябвало да отчетем голямото развиване, което направи тимът ни под вещото управление на Мъри Стоилов и екипа му и да дадем вярната оценка за това. Моята оценка е доста висока и желая отговорно да споделя с вас, че вървим в вярната посока и по правилния път за развиването на обичания ни клуб.

Дълбоко съм уверен, че с вашата изумителна поддръжка, дружно занапред ще претърпяваме още по-вълнуващи и исторически победи както в родното състезание, по този начин и по европейските терени!

Вярвам повече от всеки път, че тези вълшебни 7 месеца, които преживяхме дружно, ще се трансфорат в идни 7 вълшебни години!

От през днешния ден “Левски ” ще се концентрира в шампионата на България. За нас всеки мач ще бъде край и съм сигурен, че нашите футболисти ще оставят сърцата си на терена в името на успеха!

Скъпи Левскари!

Битката за спасението на вековната ни обич не е завършила. Всички ние дружно - последователи, управление, треньорски екип и футболисти направихме голяма крачка напред. Доказахме си и показахме, че сплотени и отдадени на Светинята ни можем да реализираме непостижими за други резултати и триумфи.

Нека всички да сме горди от това, което постигнахме!

Искам да ви прикани от през днешния ден да бъдем още по-сплотени, да не стопираме да имаме вяра в спасението на великия “Левски ” и да тръгнем устремени към покоряването на нови небеса и паметни за клуба ни победи!

Велики СИНИ последователи, подкрепете по този начин, както единствено вие можете нашите футболисти, невероятния ни треньор Мъри Стоилов и неговия екип, тъй като “Левски ” няма аналог, тъй като “Левски ” е уникален поради вас - нашите правилни и всеотдайни последователи, които сътворихте чудеса в тези тежки години в битката ни за оцеляване. Сега повече от всеки път имаме потребност от вашата поддръжка!

Заедно ще достигнем задачата си - да спасим “Левски ” и той да бъде там където му е мястото - на върха!

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН

Ваш, Наско Сираков ", написа притежателят на клуба. /БГНЕС.
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР