Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков се надява, че

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков се надява, че
Коментари Харесай

Дано до 2-3 години клубът изчисти задълженията си към държавата, ако искаме по-бързо - да оберем банка или инкасо

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков се надява, че до 2-3 години клубът ще успее да почисти отговорностите си към страната. С вяра това да се случи по-бързо, легендата на " сините " шеговито съобщи, че може да се ограби банка или инкасо автомобил.

" Ако желаеме по-бързо да почистим задълженията си - да оберем банка или инкасо. Има интерес и от физически и юридически лица към акциите на Левски. Да не мятам фойерверки, само че се надявам акцията да е сполучлива. Каквито и пари да се съберат, всички отиват към Национална агенция за приходите. Това е метод за мотивация към нашите последователи да си вземат акция. Ще създадем всичко допустимо тимът да не пострада спортно-технически. Лично аз се надявам, че до 2-3 години да нямаме безусловно никакви отговорности към страната. Нека не наподобявам прекален въодушевен, можем да ги почистим и по-дълго.
 Сираков: Във вторник с Мъри ще приказваме за насъбраните задължения, заповядайте с картечниците
Сираков: Във вторник с Мъри ще приказваме за насъбраните задължения, заповядайте с картечниците

Ще бъдат изнесени данни за натрупването на задълженията на клуба през последните години

Има и последващи, скорошни стъпки, в границите на този месец, за погасяване на отговорностите към Национална агенция за приходите. Всяка една от тях се прави към погасяване отговорностите ни към страната. Задължително би трябвало да почистим нашата бизнес известност като клуб, тъй като тя бе смачкана през последните 10-12 години.

Ще продаваме, единствено когато имаме стойностни предложения за нашите играчи. Омръзнало ми е от популизъм и измама. Чувствам невероятна поддръжка от последователите на Левски. Благодарен съм им. Още по-задължаващо за мен е да работя по най-хубавия метод, с цел да се оправим. Няма никаква причина да не вземем лиценз ".
 Левски пуска в продажба част от акциите, планувани за Тити Папазов
Левски пуска в продажба част от акциите, планувани за Тити Папазов

Баскетболният експерт се съгласил на секундата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР