Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков разтревожи сериозно синята общност

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков разтревожи сериозно синята общност
Коментари Харесай

Наско Сираков разкри много тревожна новина за Левски

Мажоритарният притежател на " Левски " Наско Сираков разтревожи съществено синята общественост с разобличаване, че лицензът на клуба за идващия сезон е съществено заплашен. Причина за това са огромните остарели задължения на отбора от Подуяне. Босът на отбора от " Герена " обаче съобщи, че сега се водят диалози с мощен вложител, който да избави ситуацията. Легендата на клуба се обърна към почитателите посредством формалния уебсайт на Левски.

Скъпи последователи на Левски,

В навечерието на един от най-светлите празници на християните – Великден, желая да Ви срещна с последните значими събития към обичания ни клуб. Преди към година, когато поех Левски с помощта на голямата Ваша поддръжка, имах няколко варианти, с цел да съумея да извадя клуба от най-тежкото положение, в което беше изпаднал в своята вековна история. Заварих го с задължения от над 30 млн. лева и пред банкрут. Моята съществена задача беше да не разреша да се стигне до такава степен, както Ви дадох обещание на първото си изявление като притежател. С днешна дата Левски няма проблем да приключи присъединяване си в шампионата, само че огромният проблем от насъбраните остарели отговорности и неплащането им заплашва лиценза на клуба за идната година. Няма да се спирам на неизплатените заплати на футболисти, треньори, администрация преди моето идване, както и към клубовете за покупка на футболисти и изгубени каузи във ФИФА. Няма да се спирам и на заплатите, които изискуем сега на настоящия тим, треньори и администрация. Повечето неща са известни на нашата синя общественост. Разбира се, ще употребявам случая да благодаря на всички, които без пари не пестяха сили и сърце и играха, и работиха за обичания клуб. Благодаря Ви! Историята ще оцени направеното от Вас.

През тази една година не спирахме да търсим спонсори и рекламодатели. В нито един миг не съм се съмнявал, допускам по този начин както и Вие, че ще намерим такива. За жал на този стадий те са прекомерно незадоволително за тежкото положение на Левски и големият проблем с нашия лиценз още веднъж е на дневен ред. За мен, както и за Левски, най-хубавият вид беше да намерим стратегически вложител, който да поеме насъбраните през последните 10 години големи отговорности, да влага в нов стадион, в ДЮШ и в тим, който да върне Левски там, където му е мястото – и в България, и в Европа.

В момента съм в заключителни диалози с мощен непознат вложител, който е подготвен да вложи колкото е належащо за изработката на нов стадион, за построяването на мощен тим и ДЮШ, и погасяване на задълженията. В доста къс период след празниците ще срещна всички Вас с всички условия, които съм сложил, както и гаранциите за бъдещото на обичания ни Левски. Разбира се, ще желая Вашето единодушие, утвърждение и поддръжка, с цел да сложа подписа си на финализиран контракт. Левски не е мой, а е наш! Желая на цялата левскарска общественост обединяване, религия и мощна обич в името на нашата реликва Левски!

Бъдете здрави и ярък празник!

Ваш Наско Сираков 01.05.2021
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР