Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков призна за разговори със

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков призна за разговори със
Коментари Харесай

Наско Сираков излезе с обръщение към левскарите

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков призна за диалози със Станимир Стоилов. Днес двамата са се срещнали в Хасково, а босът на клуба е безапелационен, че Мъри е единствената алтернатива пред " сините " за нов старши треньор. Ето формалното изказване на Сираков в уеб страницата на столичния отбор:

" Левскари,

Обръщам се към всички Вас, с цел да Ви осведомявам, че през днешния ден, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на „ Левски “ Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената алтернатива за излизането на клуба от извънредно тежката обстановка, в която се намира, му предложих да се завърне в „ Левски “ и да помогне на обичания тим.

В диалога ми с него бях оптимално правилен, открит и почтен по отношение на финансовото състояние на „ ПФК Левски “, което към този миг не е положително. Споделих убеждението, че точно той е индивидът, който може да сплоти „ синята “ общественост и да изведе тима от рецесията, в която се намира.

Станимир Стоилов постоянно е бил първата ми алтернатива за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен притежател на „ ПФК Левски “. Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.

Ваш Наско Сираков "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР