Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков призна официално, че е

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков призна официално, че е
Коментари Харесай

Наско Сираков стартира преговори с Мъри за завръщане в Левски |

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков призна публично, че е стартирал договаряния с треньора Станимир Стоилов за завръщане отпред на гранда от " Герена ". В изказване в формалния уебсайт на 26-кратните първенци, именитият голмайстор разкрива, че е провел първи диалози с Мъри. В тях той е обрисувал картината в клуба и в околните дни чака отговор от хасковлията.

" Левскари,

Обръщам се към всички Вас, с цел да Ви осведомявам, че през днешния ден, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на „ Левски “ Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената алтернатива за излизането на клуба от извънредно тежката обстановка, в която се намира, му предложих да се завърне в „ Левски “ и да помогне на обичания тим.

В диалога ми с него бях оптимално правилен, открит и почтен по отношение на финансовото състояние на „ ПФК Левски “, което към този миг не е положително. Споделих убеждението, че точно той е индивидът, който може да сплоти „ синята “ общественост и да изведе тима от рецесията, в която се намира. Станимир Стоилов постоянно е бил първата ми алтернатива за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен притежател на „ ПФК Левски “. Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.

Ваш Наско Сираков ", написа в позицията, оповестена на уеб страницата на Левски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР