Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков откри кампанията Левски е

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков откри кампанията Левски е
Коментари Харесай

Наско Сираков: С Мъри сме доказали, че можем да управляваме финансово стабилен клуб

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков откри акцията " Левски е безконечен ". Силният човек в клуба съобщи, че няма по-добър страж на акциите от последователите на " сините ".

" В последователите на Левски сме провели десетки диалози. Търсили сме най-хубавото за бъдещето на клуба. Заедно стигнахме до извода, че би трябвало да възродим нашия обичан клуб. Тук сме да заявим, че желаеме да създадем първата огромна стъпка с последователите. Можем да минем през тежки времена, само че постоянно ще имаме поддръжката на почитателите. Аз съм страж на акциите. Аз не съм безконечен, Левски е безконечен. Моята задача е да намеря различен страж на тези акции. Няма по-добър страж от голямата маса от последователи на този клуб. Тук не става въпрос за числа, за пари.

Колкото повече почитатели повярват в това съдружие, толкоз по-добре за клуба. Искам да кажа още нещо, с което да завърша.

Искаме колкото може по-голяма представителност да има, когато се стигне до сдружението. Първият член на това съдружие ще бъда аз. Там ще влязат брачната половинка ми, дъщерите ми. Пътят на Левски е най-правилният, в случай че пазителите на акциите бъдат последователите ", стартира Сираков.

" Разчитам и имам вяра, че със старта на тази акция ще стигнем до всеки почитател на Левски. Възраждането на Левски минава през левскарите, това споделя безусловно всичко. С тази акция би трябвало Левски да стъпи на здрава почва.

Аз и Мъри Стоилов сме потвърдили, че можем да създадем печеливш финансово клуб.

Знаем по какъв начин да го създадем. Просто желаеме малко повече сигурност, успокоение и време. Левски ще е най-младият тим в шампионата, ще бъде един от най-хубавите като тим. Феновете ще го видят в първия мач ", приключи мощният човек в клуба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР