Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков откри кампанията „Левски е

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков откри кампанията „Левски е
Коментари Харесай

Сираков: Левски има своите проблеми, но няма как да изчезне

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков откри акцията „ Левски е вечен”.

„ Някои неща ще ги чета, други ще ги приказвам, тъй като има значими неща и ме е боязън, че мога да ги не помни. С последователите на Левски сме провели десетки диалози и сме говорили за бъдещето на клуба. Говорили сме за сдружението, най-важното обаче е възраждането на нашия клуб. Искаме Левски да е подобен какъвто го познават привърженици”, показа Сираков на конференция, в която участваха още старши треньорът Станимир Стоилов и изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков, както и представители на главните фенфракции на "сините ".

"Сега имаме шанса с Мъри Стоилов, които е повече от треньор на Левски. Не желаеме да пропущаме този късмет. Искаме да създадем с почитателите първата стъпка към възраждането на клуба. Левски има своите проблеми, само че няма по какъв начин да изчезне. Левски е безконечен. Това е и името на акцията. Наричат ме мажоритарен притежател, само че още преди година и половина заявих, че аз съм страж на тези акции, а мажоритарен притежател с моето идване в Левски, станаха всички последователите на този клуб. Аз не съм безконечен, Левски е безконечен. Моята задача е да намеря различен страж и различен преносител на тези акции. Няма по добър страж от голямата маса последователите на този клуб ", продължи той.

"Разбира се, тук не става въпрос за числа, не става въпрос за пари. Колкото повече от нашите последователи повярват в това съдружие, това е най-добре за клуба. Ако немога да убедя почитателите в това, значи съм се провалил в най-важната задача в живота си.На никой от нашите почитатели не би трябвало да им минава през мозъка, че шепа хора желаят да придобият акциите. Затова желаеме да има повече представителност, когато се стигне до основаването на сдружението. Първият член на това съдружие ще бъда аз, мисля, че съм си го заслужил.Съпругата ми и дъщерите ми също ще станат, както и внуците ми. ", сподели още Сираков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР