Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори за причините, поради

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори за причините, поради
Коментари Харесай

Сираков за ситуацията с Ивков: Стигнахме дотук заради арогантното и невъзпитаното му отношение

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков приказва за аргументите, заради които Ивайло Ивков бе отхвърлен от поста си на изпълнителен шеф в клуба. Както е ясно, по-рано през седмицата тези решения бяха взети по време на Общото заседание на акционерите, а нощес Мъри Стоилов също подаде оставка като старши треньор.
 Наско Сираков с доста мощни думи след трагичните събития в Левски! Наско Сираков с доста мощни думи след трагичните събития в Левски!
“Ивков не е уволнен още публично, ще си извършва функционалностите още. Много добре знае той за какво стигнахме дотук - поради извънредно арогантното и невъзпитаното му отношение към мен. Бяхме врата до врата и не си говорихме. Разбрахме се, Мъри го накара да ми се извини и той пристигна, а аз одобрих всичко. На другия ден дава конференция и приказва срещу мен. С такива хора не мога да работя в Левски. Кълна се във внучките си, че никой не ми е оказвал напън да освободя Ивков ”, съобщи притежателят на “сините ” пред Българска национална телевизия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР