Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, главният акционер в генералния

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, главният акционер в генералния
Коментари Харесай

Сираков свиква важна пресконференция за бъдещето на Левски

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков, основният акционер в генералния спонсор Palms bet Мило Борисов и изпълнителният шеф на компанията Лъчезар Петров готвят взаимна конференция, твърди " Тема спорт ".

Тя ще бъде проведена в идващите 10 дни и на нея тримата ще дадат отговори какво ще бъде бъдещето на клуба.

На 13-ти февруари стана ясно, че договорка за промяна на собствеността сред Левски и " Спорт Републик " няма да се реализира. През предходната седмица Наско Сираков на два пъти се срещна с Мило Борисов, с цел да обсъдят идващите стъпки за гарантиране на бъдешето на " сините ".

Легендата на Левски посети и Национална агенция за приходите, обсъждайки ново съглашение за погасяване на задълженията на клуба към страната. Такова се чака да има в околните дни.

Сираков ще направи още срещи с отговрните фактори в Palms Bet и Национална агенция за приходите, след което ще се провежда конференция, с цел да се заяви какъв оттук насетне ще бъде проектът за Левски.

Занапред, както на няколко пъти се показваше Станимир Стоилов, клубът ще продължава да бъде в пестелив режим. Левски има големи задължения, като най-належащите заплащания са точно към Национална агенция за приходите, те са към 11 милиона лв..

Феновете не престават да се питат накъде ще тръгне клубът и скоро се чака да им бъде даден нужният отговор.
 Левски пусна на търг екипите на всички титуляри от мача с Пирин
Левски пусна на търг екипите на всички титуляри от мача с Пирин

" Сините " излязоха против благоевградчани със специфични екипи

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР