Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков беше гост в

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков беше гост в
Коментари Харесай

Наско Сираков: Левски е най-живият клуб в България, надявам се да получим лиценз

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков беше посетител в предаването " Арена Спорт " по Българска национална телевизия, където приказва по всички настоящи тематики, свързани със столичния гранд. В началната част на своето изявление Вълка приказва за

" Денят през вчерашния ден не беше доста прекрасен, тъй като доста дъжд се изля. Въпреки това се радвахме на отлична посещаемост. Изиграхме приказен мач против един добър тим като Ботев (Враца). Бяхме цялостни господари на терена. Жалко, че нашите футболисти не се научиха в подобен мач да вкарват повече голове.
 Ивелин Попов: Трябва да бъдем по-отговорни и да не разчитаме на другия
Ивелин Попов: Трябва да бъдем по-отговорни и да не разчитаме на другия

Няма да разясня протичащото се в Левски отвън терена, споделя той

Надяваме се, че Левски ще има лиценз през идващия сезон. Проведохме ползотворни срещи с управлението на Национална агенция за приходите. Начертахме и други стъпки. Реално на Левски огромният и единствен проблем е Национална агенция за приходите. Агенцията беше оставена на опашката, само че трябваше да платим над 4 млн. лв. лицензионни отговорности, които щяха да ни изядат главата. Никой не желае да си убива длъжника, Левски има 18 млн. лв. оборот и това е доказателство, че сме най-живият клуб в България.

Аз мисля, че първо не може да се каже дали имаме огромни, или дребни упования към акциите. След осъществяване на Общото заседание ще имаме действителна визия за размера на интереса ".
 Без
Без " Ултрас Левски " на " Герена "

Не бяха на мача с Ботев (Враца)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР