Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков бе призован на детектор

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков бе призован на детектор
Коментари Харесай

Призоваха Сираков да се яви на детектор на лъжата

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков бе свикан на детектор на лъжата. Предложението отрави известният последовател на " сините "  Петър Димитров. Той бе наименуван " измамник " от именития голмайстор по време на конференция на управлението на клуба в сряда. Причина за острата реакция на Сираков бе изявление по негов адрес дни по-рано, обвързвано с желана от него помощ за поддръжка за придобиването на акциите на " Левски " през 2020 година.

" Никога в живота си не съм се молил на никого да се обажда на който и да е за мен - изясни Сираков в отговор на изказване по негов адрес от по-рано тази седмица. - Пепи Димитров е приключен измамник. Не го бях чувал повече от три месеца. Той ми обясняваше по какъв начин Станимир Стоилов не може да е треньор, а състезателен шеф. В момента, в който тимът реализира неговото равнище да стане треньор. Завършен измамник! "

Потърсен за коментар на обвиняването, Петър Димитров застана зад думите си и разгласи подготвеност да седне на дектор на лъжата.

" В живота ми до момента никой не ме е обвинил в неистина и кражба - разгласи Димитров пред Труд News. - В диалозите ми по телефона със Сираков, по отношение на поддръжката към него, бяхме единствено двамата и Господ. Поради тази причина, аз го приканвам на детектор на лъжата. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР