Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, си припомни последното

...
Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, си припомни последното
Коментари Харесай

Наско Сираков: Мондиалът във Франция ще е за дълги години последното ни Световно първенство

Мажоритарният притежател на Левски – Наско Сираков, си напомни последното присъединяване на България на Световно състезание по футбол във Франция през 1998-а година в предването " Домът на футбола " по DIEMA SPORT . Бившият нападател направи много песимистична прогноза, че това ще бъде последното ни класиране на международни финали за дълги години напред.

„ Дойде Христо Бонев. Аз се отхвърлих от футбола и станах помощник-треньор и се класирахме за идващото Световно (б.р. - Франция 98'). Това бяха може би финалите акомпанименти на тези футболисти. Сигурно бяха малко като преяли лъвове и им пристигна малко тежко и нанагорно “, съобщи Сираков.

„ Засега това ни е последното Световно състезание. То ще е за дълги години последното ни Световно състезание, освен към този момент. Ако ще да създадат и 68 тима да създадат да вземат участие на Световно състезание, отново имам подозрения дали ще се класираме по метода, по който седим в този момент на терена. Пожелавам го от сърце в действителност да се случи, само че не виждам по какъв начин, тъй като не вършим нищо или вършим доста малко това да се случи и то от дълги години “, изясни легендата на „ сините “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР