Мъжкото попълнение в редиците на музикалната компания на фолк певецаи

...
Мъжкото попълнение в редиците на музикалната компания на фолк певецаи
Коментари Харесай

Bad hair day или нова мода? Адам показа новата визия

Мъжкото попълнение в редиците на музикалната компания на фолк певецаи продуцент Галин – Адам, несъмнено към този момент може да се похвали с доста известност към себе си. Младият гений прави шлагер след шлагер и не стопира да нападна сцените дружно с колежките си Лидия, Десита и Симона. Колкото до персоналния живот на всички тези млади звезди - остава си една същинска мистерия за всички почитатели.

Виж още: Грозен скандал, печален хейт! Джулката се изкара жертва на злобни и завистливи лелички

В началото на годината Николай, както е същинското му име, се похвали, че към този момент е квалифициран магистър по „ Икономика “ в университет в Берлин. Не знаем дали ще се захване с нещо друго от музиката, тъй като въпреки всичко всички знаем къде са огромните пари, а и той в действителност има гений, който не е за занемаряване. Отделно от всичко това в много ранна възраст Адам съумя да се приспособява към този толкоз забързан метод на живот, което също е в негов плюс.

Виж още: Джаферович се отдаде на разкош и капризи след края на " Игри на волята ", кърпи имидж

Едни от най-честите фотоси на фолк звездата са от фитнес залата, с които показва в обществените мрежи плътно тяло. Усилията при него несъмнено дават резултат, а мацките сигурно харесват тъкмо това - за никого не е загадка, че Адам е един от най-желаните ергени у нас. Работата му на сцена също изисква да наподобява по допустимо най-хубавия метод. 

Виж още: Голяма е тази обич: Гаджето на Десита я затрупа с дарове

В профила на младата звезда виждаме, че с изключение на за тялото той се грижи и за цялостната си визия - облекла, прическа, аксесоари - всичко постоянно е топ. Или най-малко до този миг. След последната му фотография останахме меко казано шокирани от неговата нова прическа - надяваме се, че просто е имал bad hair day и е решил да запечата този миг. Спокойно - дамите го харесват доста и по този начин.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР