Мъжкото хоро във водите на р. Тунджа в Калофер е

...
Мъжкото хоро във водите на р. Тунджа в Калофер е
Коментари Харесай

Кметът на Калофер: Аз организирах хорото, аз ще платя глобата

Мъжкото хоро във водите на р. Тунджа в Калофер е било проведено от кмета на града Румен Стоянов и той ще заплати санкцията за неспазване на противоепидемичните ограничения. Това съобщи самият Стоянов пред Нова телевизия.

Хорото бе извършено макар възбраните за събиране на хора и условията за съблюдаване на отдалеченост. В него участваха 68 души, създали си авансово антигенни проби. Стотици други обаче се събраха на крайбрежията на реката, въпреки че Стоянов прикани туристи да не идват в градчето.

Няколко дни преди Йордановден кметът неведнъж съобщи, че няма да анулира проявата. Още тогава той даде обещание, че самичък ще заплати възможната санкция. В сряда регионалният шеф на Пловдив Дани Каназирева разгласи, че наказания ще има. Все още не е ясно дали те ще са единствено за кмета или и за локалната администрация.

" Всичко беше проведено от мен. Няма смисъл да търсят администрация, всичко е под мое управление. Глобата, която би трябвало да отнеса, дано бъде единствено за мен. Личи си, че е публично значимо нашето хоро. След апелите ми доста хора не пристигнаха в града ни ", съобщи Стоянов в четвъртък.

Той добави, че имал оферти от жители те да платят глобата. Посочи обаче, че е подготвен самичък да го направи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР