Мъжкият волейболен тим на Хебър бе избран за отбор №1

...
Мъжкият волейболен тим на Хебър бе избран за отбор №1
Коментари Харесай

Хебър е отново отбор №1 на месеца

Мъжкият волейболен отбор на Хебър бе определен за тим №1 на месец декември в обичайна анкета на Пресклуб „ България “. Номинацията е за първата победа в Шампионската лига, в която пазарджиклии надиграха немския Фридрихсхафен с 3:2 гейма и поредицата от триумфи в българския шампионат, в който бяха осъществени 11 следващи победи.

Хебър завоюва допитването до спортните публицисти с болшинство, като от 22 спортни редакции, 20 са дали своят вот за волейболистите. По един глас имат футболния Лудогорец и баскетболния Рилски състезател.

От името на целия тим наградата бе признат от Александър Иванов - президент на ВК Хебър, старши-треньорът Камило Плачи, помощникът му Дани Милушев и либерото на отбора Теди Салпаров.

Така за втори следващ месец българският волейболен първенец е №1, откакто завоюва наградата и за месец ноември за влизането си в груповата фаза на Шампионската лига. Общо до момента волейболистите са избирани пет пъти за Отбор на месеца в последните четири години.



„ Благодаря за вниманието и отношението. За втори следващ месец получаваме тази премия и това ни прави доста щастливи. Благодарим на всички спортни публицисти, тъй като споделят нещата, които се стараем да вършим и за това, че оценявате това, което постигнахме. За нас като клуб всеки триумф е значим и считам, че пишем със златни букви нашата история. Това е освен за нас като клуб, само че и за град Пазарджик и всички хора, които са въвлечени в този развой. Още един път благодаря за уважението “, съобщи след приемането на наградата ръководителят на УС на ВК Хебър Александър Иванов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР