Мъжкият волейболен отбор на Хебър (Пазарджик) продължава победния си ход

...
Мъжкият волейболен отбор на Хебър (Пазарджик) продължава победния си ход
Коментари Харесай

Хебър с 10 от 10 в Суперлигата

Мъжкият волейболен тим на Хебър (Пазарджик) продължава победния си ход в Суперлигата на България като записа 10-а поредна победа. Момчетата на треньора Атанас Петров надиграха изрично вкъщи Черно море (Варна) с 3:0 (25:21, 25:18, 25:16) в среща от предпоследния 10-и кръг на първия полусезон, играна довечера пред към 1000 фенове в зала " Васил Левски ".

Така " тигрите " от Пазарджик не престават да са еднолични водачи във краткотрайното класиране с 10 победи от 10 мача и 28 точки. Черно море пък остава 10-и с едвам 2 победи, 8 загуби и 9 точки. В последния 11-и кръг от полусезона Хебър гостува на ЦСКА в дербито, до момента в който варненци одобряват Добруджа 07 (Добрич). И двете срещи са в петък (21 декември).

Домакините от Хебър преобладаваха през по-голямата част от мача. Единствено при започване на втория и третия гейм " моряците " вземаха за малко самодейността, само че не съумяха да създадат освен това. " Тигрите " очевидно бяха по-добрите и записаха чиста победа за малко повече от час игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР