Мъжкият отбор на Берое 2016 ще приеме на гръцкия Орестиада

...
Мъжкият отбор на Берое 2016 ще приеме на гръцкия Орестиада
Коментари Харесай

Берое 2016 приема гръцкия Орестиада за две контроли

Мъжкият тим на Берое 2016 ще одобри на гръцкия Орестиада за две контроли в Стара Загора, като част от подготовката за новия сезон в efbet Супер Волей.

Приятелските срещи са на 29 и 30 септември (четвъртък и петък) в локалната зала „ Иван Вазов “. Волейболистите на гостите са водени от българския треньор Атанас Петров. През миналия сезон той бе отпред на женския отбор на Казанлък, само че по-късно пое в посока Гърция. Орестиада е дилетант в елита на Южната ни съседка.

От своя страна, под управлението на Мирослав Живков, домакините водят усилена подготовка за идния старт в елита на България, като към този момент означиха шест предсезонни инспекции.

Беройци изгубиха два пъти в зала „ Иван Вазов “ от амбициозния Дея спорт (Бургас). След това се поздравиха с два триумфа над Добруджа 07 (Добрич) още веднъж на собствен терен. Последва аудиенция в Бургас, като отборът отстъпи на Нефтохимик 2010 в последните две срещи.

„ Следващата седмица продължаваме подготовката ни с аудиенция във Варна. Ако се откри още един тим ще стане шампионат. Ако не, ще създадем две контроли с Черно море “, разяснява за BGvolleyball.com президентът на Берое 2016 Живко Желев.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите дуели от волейболното Световното състезание 2022, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР