Мъжкият ни национален отбор по бокс продължава усилено подготовката си

...
Мъжкият ни национален отбор по бокс продължава усилено подготовката си
Коментари Харесай

Мъжете с оспорвани спаринги на Белмекен

Мъжкият ни народен тим по бокс продължава интензивно подготовката си за идните доста съществени шампионати през годината. Съставът, воден от треньорите Жоел Арате, Валентин Поптолев и Александър Александров, към този момент две седмици е на Белмекен, като през днешния ден бе извършен и следващият спаринг на кръга във високопланинската база.

Пред погледа на президента на федерацията Красимир Инински националите ни направиха извънредно мощни подготвителни срещи. Той самият остана доста удовлетворен от видяното.

“Подготовката на Белмекен продължава с цялостна мощ. Уверих се от първо лице, че националите ни не престават да надграждат и да вървят напред. Хареса ми голямото им усърдие и предпочитание, което демонстрират на кръга. Знаят, че са тук, с цел да правят работа. Очаква ни доста тежка година, със съществени тествания, тъй че Белмекен е мястото, на което да калят характерите си и да подобрят физиката си. Условията са доста положителни, нищо не им липсва. Вярвам, че триумфите занапред предстоят “, сподели след изгледания спаринг Красимир Инински.

Националите ни ще останат на Белмекен и през идната седмица, след което ще продължат подготовката си въз основата в „ Дианабад “ в София. Първият огромен шампионат пред тях е Купа „ Странджа “ от 20 февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР