Мъжкият национален отбор по баскетбол ще се изправи срещу Кипър

...
Мъжкият национален отбор по баскетбол ще се изправи срещу Кипър
Коментари Харесай

Звезда на Кипър пред Sportal.bg: Везенков ми е приятел, но е добре за нас, че няма да играе

Мъжкият народен тим по баскетбол ще се изправи против Кипър в мач от група „ F “ от предварителните квалификации за ЕвроБаскет 2025. Срещата е тази неделя от 16:00 часа в Никозия, а преди този момент една от звездите на домакините Никос Стилиану застана пред камерата на Sportal.bg, с цел да разкрие упованията си за конфликта с „ лъвовете “.

„ Предстои ни да се надигнем против българския тим в преквалификациите за ЕвроБаскет 2025. През миналото лято изиграхме два мача от групата, само че съгласно мен в този момент ще сме още по-подготвени, защото тогава нямахме задоволително време, с цел да се обиграем. Със сигурност ще бъдем готови за дуела и се надявам да стане прекрасен мач. “, счита той.
18  България - Кипър
Опитният гръцки баскетболист, който носи националната фланелка на Кипър приказва и за неналичието на българската суперзвезда Александър Везенков.

„ За нас е хубаво, че Везенков няма да играе. Той е мой другар, живееше в Кипър и щеше да е хубаво да се забележим още веднъж. Конкретно за мача обаче е добре, че няма да взе участие, тъй като той е състезател от международна класа. “, приключи Стилиану.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР