Мъжкият национален отбор оп баскетбол взе сладък реванш от Норвегия.

...
Мъжкият национален отбор оп баскетбол взе сладък реванш от Норвегия.
Коментари Харесай

Баскетболистите ни взеха реванш от Норвегия в Арена Ботевград

Мъжкият народен тим оп баскетбол взе сладостен реванш от Норвегия. В " Арена Ботевград " " лъвовете надделяха скандинавския си противник с 91:69 и се реваншираха за загубата с 80:86 като посетител в първия мач от акцията. Националите нито за минута не пропуснаха да покажат, че са по-класният и по-мотивираният тим на терена, и рано поведоха с огромна преднина, която до края методично увеличаваха.


Страхотен мач изигра Константин Костадинов, който избухна с 19 точки и 9 битки. Иван Алипиев също си направи подарък за вчерашния си рожден ден с 18 пункта. Коуди Милър-Макинтайър се включи ужасно с 12 точки и 13 асистенции. На 2 август България се нуждае от още един триумф над Австрия като посетител, с цел да циментира първото място и да се класира за същинските квалификации.

В залата още веднъж бе Александър Везенков, който публично бе разгласен за Почетен Гражданин на Ботевград. Звездата на българския баскетбол дава подписи и се снима със стотици свои почитатели преди началото на мача.

На пейката пък се появи Брендън Йънг, който ще размени като пойнт гард Коуди Милър-Макинтайър за мачовете от предварителните олимпийски квалификации в Истанбул през август. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР