Мъжкият национален Отбор на надеждата завърши на шесто място на

...
Мъжкият национален Отбор на надеждата завърши на шесто място на
Коментари Харесай

Отборът на надеждата с историческо класиране

Мъжкият народен " Отбор на вярата " приключи на шесто място на Световното състезание по футбол за бездомни хора в Сакраменто, Калифорния, Съединени американски щати. Това е най-хубавото класиране на българския отбор от деветте му участия в обществения Мондиал досега. Националите имаха късмет да се придвижат с една позиция по-напред, само че изгубиха с 3:4 от мощния състав на Коста Рика в разногласието за петото място.
И двата финални дуела на Homeless World Cup бяха сред тимовете на Мексико и Чили. Трофеят при мъжете беше извоюван от чилийците с 5:3. Трети остана съставът на Бразилия, който победи Португалия със 7:5. 
При дамите Мексико завоюва против Чили с 2:0, а трети останаха румънките.
" Отборът на вярата " записа 7 победи и 5 загуби при присъединяване си в Сакраменто.
Крайното класиране на националите в шампионата наподобява заслужено, тъй като те бяха надиграни от 4 от петте състава преди тях в класирането - Чили, Мексико, Бразилия и Коста Рика.
Петият им крах беше против домакина Съединени американски щати в първата групова фаза на шампионата. Същевременно българите победиха тимовете на Република Корея, Италия, Пакистан, Индонезия, Унгария, Финландия и Литва, с цел да реализиран историческото класиране.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР