Мъжкият национален Отбор на надеждата се класира за участие в

...
Мъжкият национален Отбор на надеждата се класира за участие в
Коментари Харесай

Отбор на надеждата продължава участието си в топ 16 на световното първенство за бездомни в САЩ

Мъжкият народен " Отбор на вярата " се класира за присъединяване в разпределението на местата в топ 16 на международното състезание по футбол за бездомни хора в Сакраменто, Съединени американски щати.

Българският отбор продължава в горната част на схемата, откакто записа 4 победи и 2 загуби в първата групова фаза на шампионата. Рано тази заран националите надиграха Пакистан с 12:0 и изгубиха от международния първенец Мексико с 2:6. В предходните си дуели " Отбор на вярата " победи поредно Република Корея с 9:2, Италия с 8:2 и Индонезия със 7:5, а първата загуба на националите беше от домакина Съединени американски щати с 5:8.

Така родните представители заеха трето място от седемте тима в крайното класиране на предварителна група " А " на шампионата с актив от 12 точки.

Съперници на " Отбор на вярата " във втората групова фаза на обществения Mондиал ще бъдат съставите на Чили, Унгария и Финландия. Първият мач на националите е с някогашния международен първенец Чили и ще се състои на следващия ден (13 юли) рано сутринта в 4:40 българско време на терен 3 на " Хорнет Стейдиъм ". Двубоите с Унгария и Финландия ще се играят към един ден по-късно. Всички мачове на българския отбор ще бъдат излъчени директно в канала на фондация Homeless World Cup в YouTube и в профила й във Facebook.

Класиране на едно от първите две места в новата група ще даде опция на " Отбор на вярата " да играе за първи път в историята си за разпределението на местата от 1 до 8 на международния шампионат. Заемането на трета или четвърта позиция автоматизирано му отрежда присъединяване във втората осмица на шампионата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР