Мъжкият национален отбор на България стартира кампания за социална отговорност,

...
Мъжкият национален отбор на България стартира кампания за социална отговорност,
Коментари Харесай

Мъжкият национален отбор по футбол стартира благотворителна инициатива

Мъжкият народен тим на България започва акция за обществена отговорност, обвързвана с държанието на ентусиастите по трибуните. Инициативата „ България за образец “ ще започва още по време на другарската среща с Иран на 7 септември на ст. „ Христо Ботев “ в Пловдив и ще продължи във всички домашен дуели на „ лъвовете “ оттук нататък.

За всеки мач, в който ентусиастите на България показват правилно държание – без неразрешени знаци, викания или дейности, подлежащи на глоба от страна на интернационалните институции, Българският футболен съюз ще подарява сумата от 5000 лева за разнообразни благотворителни дела, които ще бъдат оповестени навреме.

Първата такава ще е обвързвана с трагичния случай в Русе, при който две деца бяха изумени от гръмотевица по време на подготовка на локалния Дунав.

Целта на целия план е да се сътвори допустимо най-позитивна и безвредна атмосфера на мачовете на българския народен тим и да се насърчи спортсменството и правилното държание на трибуните, като в същото време се подкрепят и разнообразни акции в интерес на най-нуждаещите се.

Призоваваме всички последователи на България да приветстват и да поддържат откровено тима си и да потвърдят, че България е за образец.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР