Мъжкият национален отбор на България под 19 години постигна впечатляваща

...
Мъжкият национален отбор на България под 19 години постигна впечатляваща
Коментари Харесай

Мъжкият национален отбор по волейбол под 19 години надви Бразилия в контрола

Мъжкият народен тим на България под 19 години реализира впечатляваща победа с 3:0 над Бразилия в другарска среща. Контролата се игра във Франция и е част от подготовката ни за Световното състезание, което ще се организира през август в Аржинтина.

В предходните два дуела загубихме от бразилците с 0:3 и 2:3.

" С всеки идващ мач играем по-силно и през днешния ден беше кулминационната точка. Много мощен дуел за нас и приветствам момчетата за влагането и старанието. Израстваме като тим. Вижда се, че нещата ни се получават ", сподели треньорът Мирослав Живков пред формалния уебсайт на Българската федерация по волейбол.

Селекционерът на отбора ни под 19 години разяснява и неприятната вест, която пристигна в ранните часове на днешния ден - а точно, че младата ни звезда. Разпределителят, който е част от два национални състава - под 21 и под 19 години, ще претърпи интервенция след битов случай. Почти несъмнено той пропуща и двете Световни шампионати, на които се планираше да взе участие.

" Бяхме шокирани от новината за Симеон Николов. Той е неизменима част от нашия тим. Стискаме палци бързо да се възвърне. Не знам дали ще е подготвен за светваното състезание, само че би трябвало да знае, че ние сме с него и той с нас всеки ден ", добави още Живков.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР