Мъжкият национален отбор на България по волейбол ще играе в

...
Мъжкият национален отбор на България по волейбол ще играе в
Коментари Харесай

България остава в Лигата на нациите и през 2024-а година!

Мъжкият народен тим на България по волейбол ще играе в Лигата на нациите и през 2024-а година! Това стана факт, откакто по-рано през днешния ден Полша се наложи с 3:0 над Канада във Филипините.

„ Кленовите листа “ заемат 14-то място с баланс от 2-9 и единствено един оставащ мач. Той ще бъде против различен от борещите се за оцеляване тимове - Куба. Те също имат баланс 2-9 и имат още единствено един мач, точно против Канада. В същото време след успеха си против Иран през вчерашния ден България заема 13-то място, също с баланс 2-9, само че пък с актив от 8 точки, до момента в който Канада и Куба са с по 6 пункта.

Това значи, че без значение от развоя на мача сред Канада и Куба, изгубилият тим ще остане зад България в класиране. По този метод „ лъвовете “, които имат още две срещи до края на присъединяване си в тазгодишното издание на Лигата, са сигурни участници и за следващата година.

В събота вечер България се изправя против западните ни съседи от Сърбия, а срещата е от 23:30 часа българско време. „ Лъвовете “ ще завършат акцията си против Съединени американски щати в понеделник сутринта от 06:30 часа българско време.

По този метод и двата мача за българите ще бъдат по-скоро със статут на контроли, защото те нямат късмет да се класират за финалната осмица, а към този момент са и сигурни избавени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР