Мъжките момичета стават майки на момчета, защото могат да ги

...
Мъжките момичета стават майки на момчета, защото могат да ги
Коментари Харесай

Галена поздрави ДесиСлава с песента „Сине, сине“! Благой и певицата са на седмото небе от щастие около появата на бебето

Мъжките девойки стават майки на момчета, тъй като могат да ги възпитат и са задоволително мощни, с цел да понесат всичко, което идва със синовете “, уверени са почитателите на ДесиСлава , които не могат да си намерят място от благополучие, откакто певицата роди втория си наследник Борис, разбра HotArena .

Малчуганът се появи на бял свят на 28 декември в столичната Първа САГБАЛ „ Света София “ и е плод на любовта на Деси с боксьора Благой Найденов.

Няма по-прекрасно възприятие на света от това да станеш татко! Благодаря на моята обичана, че преди няколко часа ме подари със наследник “, написа в профила си в Инстаграм щастливият баща, писа „ Телеграф “.

За повторно изпитвам възприятието да станеш майка и несъмнено е неописуемо. Много съм щастлива! “, разяснява самата Деси във Facebook. Галена я поздрави и написа „ Това е нашият подарък за Нова година! “, откакто изпя за приятелката си песента „ Сине, сине “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР