Мъжки финал се очертава в женското царство на ВИП Брадър

...
Мъжки финал се очертава в женското царство на ВИП Брадър
Коментари Харесай

Мъжки финал във „ВИП Брадър” в състав: Ванко 1, Плачков, Петко и Стефан! От дамите само Розмари с реални шансове за победа

Мъжки край се обрисува в женското царство на „ ВИП Брадър ” още от неговия старт, разбра HotArena.

Съдейки по зрителското утвърждение все още. Ванко, Петко Димитров, Стефан на Гала и Веселин Плачков са съквартирантите с най-хубави шансове да останат в шоуто до края му . Единствената жена, която би могла да се състезава с тяхната мощна група, е моделката Розмари, писа „ Уикенд “.

Актьорът Веселин Плачков стреля право в сърцата на дамите, като разгласи във визитката си, че в случай че някой в къщата нападне жена, той ще бъде първият, който ще скочи да я отбрани. Още с влизането му в шоуто позитивните мнения безусловно заваляха – като се стартира от външния му тип, мине се през държанието и се стигне до изявленията за половинката му Мариана Попова и неговото семейство. 

Освен мил темперамент и приятна осанка, той има още един коз за победа – чака се, до момента в който е в къщата, да стане татко на втората си щерка. Както „ Уикенд ” писа, Мариана Попова би трябвало да роди на 20 септември. Поводът сигурно ще бъде маркиран в шоуто и това ще донесе доста точки в интерес на младия татко. Единствената към този момент рецензия за него е във въпроса какво прави артистът в предаването, до момента в който жена му се готви да ражда? Самата Мариана Попова обаче побърза да го отбрани: „ За детето би трябвало единствено обич и грижа! Аз съм добре и всичко е наред! Веси е прелестен мъж! ”, показа тя непосредствено на почитател страницата на предаването. 

Почти сигурен финалист е и Петко Димитров . Много зрителки го дефинират като „ единственият мъж ” в къщата. Той обаче е харесван и от мъжката публика, тъй че най-вероятно ще събере доста точки в своя поддръжка. Продуцентите прозорливо са вкарали предприемача и неговата половинка Яна като обособени участници, без значение, че визитката им на старта бе обща. Хубавата танцьорка не може да се похвали с кой знае какъв брой почитатели, защото множеството дами ѝ завиждат, а мъжете я считат за недостъпна. Съпругът ѝ за сметка на това има големи шансове да остане в шоуто до края и по този начин да извърши задачата на влизането си там – да си почине и от децата, и от работата си, а най-после – даже от жена си. 

Стефан Николов , прочут с прякора „ Стефан Галин ”, от много време събира негативи поради трайно насаденото усещане, че триумфът му се дължи на неговата звездна половинка. Влизането във „ ВИП Брадър ” обаче му дава късмет да се „ еманципира ” от водещата на „ На кафе ”. Много зрителки се възхитиха от отношението му към Гала и оповестиха, че това е същински мъж, който обича жена си като кралица. Ако успее да задържи това въодушевление в аудиторията, има всички шансове да затвори финален вратата на къщата. 

На този мъжки декор единствената дама, която се разминава без отрицателни мнения, е полугерманката Розмари . Още с визитката си в риалитито тя накара доста фенове да се влюбят в нея. Дори фактът, че е изцяло непозната за аудиторията на шоуто, не нервира. Масовото мнение за момичето с майка от Казанлък и татко от Германия е, че е интелигентна, естествено красива, непринудена, сладка и добре възпитана. Дори акцентът ѝ не тормози никого, а ѝ придава още повече сексапил. Според някои фенове тя приказва „ по-добре от Нора Недкова ”. Красавицата е приятна и занимателна, само че има и прикрит коз. Розмари е квалифициран психолог, което сигурно ще ѝ помогне в къщата. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР