Мъжки финал на „Биг Брадър” се очертава още на старта

...
Мъжки финал на „Биг Брадър” се очертава още на старта
Коментари Харесай

Отново познатата схема! Ясни са нагласените финалисти и в "Big Brother Most Wanted"! Вижте ги

Мъжки край на „ Биг Брадър” се обрисува още на старта на риалитито. В понеделник в къщата на Големия брат влязоха 12 звезди, три от които се открояват като явни любимци за победа. Това са Джино, Константин и Фънки. Първите двама към този момент са печелили формата, а третият е бил единствено на крачка от триумфа, отстъпвайки само пред Орлин Павлов, написа „ Уикенд “.

Кратък обзор на женските имена в сезона демонстрира, че дамите май са вкарани в къщата единствено с цел да вършат интриги, да се карат между тях, да стават за смях и да служат като пушечно месо на елиминациите. Зорница Линдарева да вземем за пример наподобява като състезател, който единствено чака номинация, с цел да отпадне от шоуто. Готвещата маркетинг специалистка Мариела Нордел също не може да се похвали с доста почитатели и надали ще навакса тази липса, като се има поради хапливия й манталитет и дразнещия табиет да се прави на специалист по всички въпроси. Светлана Василева лази по нервите на съвсем всички почитатели на Мария, които не могат да й простят, че спи с мъжа й Християн Гущеров. Луна и Людмила Захажаева най-вероятно ще вършат шоу, само че надали ще се намерят доста хора, които да ги поддържат с есемеси.

Фолкаджийката Дебора от години се мъчи да изгрее по всевъзможен начин и все не й се получава. Едва ли триумфът ще пристигна тъкмо в „ Биг Брадър”. Така че, в случай че не стане знамение, от в този момент се вижда по какъв начин дамите в къщата ще отпаднат една по една, разчиствайки пътя за успеха пред по-силния пол.

Истинската конкуренция ще бъде измежду мъжете. Имената на Коцето и Фънки безусловно валят под въпроса „ Имате ли към този момент любимец?” във фейсбук страницата на риалитито. Чалгаджията и приятелят му рокаджия станаха основни герои в шоуто още в първите минути след старта му. В това те получиха мощно подпомагане от продуцентите, които им дадоха пълномощия да разделят съквартирантите на две групи – „ каубои”, които да живеят в къщата, и „ индианци”, които да останат на студено под намерено небе.

 На финала на „ Биг Брадър “ ще останат единствено мъже! Ето всред кои трима ще се избере спечелилият!

Алкохолът и положителното въодушевление изиграха идеална услуга на двамата, които явно имат положително пиене и стават извънредно чаровни, когато са на градус.

Джино е другият явен любимец на феновете. Той от много време има необятна фенска маса, изключително измежду дамите, които гласоподават най-активно в сходни формати. Сред спряганите за победа се прокрадват и имената на Динко и Кирил, а рапърът Дий е апетитен за любим на феновете по-рядко даже от Светлана Василева и Дебора. За момента Луна и Людмила Захажаева будят главно смях от страна на феновете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР