Мъжката част от феновете на Преслава подчертава, че качените килограми

...
Мъжката част от феновете на Преслава подчертава, че качените килограми
Коментари Харесай

Преслава Взе Акъла На Всички! Трансформира Се Ударно След Раждането!

Мъжката част от почитателите на Преслава акцентира, че качените килограми са възвърнали на певицата емблематичните гърди, с които тя проби в зората на своята кариера. Впоследствие поп фолк изпълнителката понижи гърдите си, а също така и отслабна фрапантно.

И в този момент Преслава бърза да смъкна непотребните килограми насъбрани през бременността. На строга диета се е подложила поп фолк изпълнителката, без никакъв самун и с доста извършения във фитнеса.

Освен диетата и упражненията във фитнеса, Преслава обича и дългите разходки с дребната си дъщеричка. Поп фолк изпълнителката качи клипче, в което призна, че Паола заспива мъчно. И се постанова двете да се разхождат всяка вечер по мрачно до момента в който заспи.

„ Не се стряскайте и не се учудвайте, в случай че ни видите в този тип даже измежду нощ. Просто това са моменти, в които би трябвало да създадем мама на луда. Защото другояче доста плачкаме, а единствено по този начин се успокояваме и съвсем заспиваме “, признава Преслава в клипа. И макар че Паола „ прави мама на луда “ с дългите разходки всяка вечер, няма спор, че те се отразяват доста добре на фигурата на поп фолк изпълнителката.

Съчетаването на разходките с Паола с вярно хранене и упоритите тренировки във фитнеса ще оказват помощ на Преслава да възвърне предходната си форма. Съвсем скоро поп фолк изпълнителката ще може да се похвали с постигнатите резултати.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР