Мъжката библия „Плейбой“ спира да излиза на хартия у нас,

...
Мъжката библия „Плейбой“ спира да излиза на хартия у нас,
Коментари Харесай

Край! Вече няма да има плеймейтки у нас

Мъжката библия „ Плейбой “ стопира да излиза на хартия у нас, след повече от 18 години на пазар. Финалното зрелище на хубавиците, които са част от еротичното издание, ще се организира на следващия ден вечер, когато ще бъде определена и последната носителка на еротичния приз „ Мис Плеймейт “ в България.

Причина за краха на голата империя са финансови усложнения. Новината за приключването на списанието ще бъде публично оповестена на Мис Плеймейт. Тази година конкуренцията ще се излъчва онлайн поради ограниченията срещу COVID-19.

Дамата, която ще се окичи с блестящата корона ще е последната красавица, изгряла на корица. Финалът провокира контрастни реакции, както от страна на девойките, част от „ Плейбой “, по този начин и от симпатизантите на списанието.

Някои от тях споделиха, че протичащото се значително е предстоящо, защото скоро се простихме с мотора на шоуто, именуван още българският Хю Хефнер – предприемача и обичан столичен безгрижник Христо Сираков. Събитието на следващия ден ще бъде точно в памет на 100-те манекенки, както го назоваха приживе. В него присъединяване ще вземат Мария Илиева, Иво Димчев, 100 кила, група “Мастило”, Анелия и още куп музикални звезди.

„ Плейбой “ изстреля някои от нашите модели на международната фешън сцена. Първият брой излиза през април 2002 година. В него пред обектива на Васил Къркеланов се разголва Лили Иванова. Въпреки зашеметяващата фотосесия тя не е на корицата. Там е поставена младата тогава актриса Юлиана Кънчева. Снимат се куп звезди измежду които актрисата Катето Евро и Катя от „ Ритон “. Легендарни останаха Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова – известни като Русата и Черната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР