Мъжете в Синия отбор приемат съотборничката си Андреа за жива

...
Мъжете в Синия отбор приемат съотборничката си Андреа за жива
Коментари Харесай

Андреа Аксе е първият готвач в Hell’s Kitchen България, който не говори български език

Мъжете в Синия тим одобряват съотборничката си Андреа за жива опасност

Андреа Аксе е от град Лайден, Нидерландия, само че избира българската обичайната кухня пред родната. Преди да заживее щастливо в Банкя екзотичната хубавица е била притежател на компания за таксиметрови услуги в Нидерландия , като в продължение на 5 години самата тя е била водач на такси.

Кулинарията се трансформира в нейна пристрастеност с помощта на майка ѝ, само че тя се дефинира за самообразован готвач . Извън кухнята Андреа се занимава с моделство, а привлекателната ѝ визия постоянно съблюдава тренда foxy eye, който се е трансформирал в нейна запазена марка . Сред заниманията ѝ са грижата за бездомни животни и рисуването. Любителка е на татуировките, бойните спортове и спортните коли.

В Hell’s Kitchen България влиза в тима на Сините без да знае български език, а началник Ангелов я показва с думите „ кулинарна енциклопедия, обиколила половината свят “ . Дали ще плени мъжете с невероятния си външен тип и ще измъкне успеха под носа им, проследете в идващите епизоди на Hell’s Kitchen България.
 Андреа Аксе от Hell`s Kitchen  Андреа Аксе от Hell`s Kitchen  Андреа Аксе от Hell`s Kitchen  Андреа Аксе от Hell`s Kitchen
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР