Мъжете в общата си маса са по-умни от жените. Това

...
Мъжете в общата си маса са по-умни от жените. Това
Коментари Харесай

Свещеник взриви мрежата: Жените са по-глупави от мъжете

Мъжете в общата си маса са по-умни от дамите. Това е констатация на ръководителя на Патриаршата комисия по въпросите на фамилията, отбраната на майчинството и детството на Руската православна черква протойерей Дмитрий Смирнов.



„ Жените са по-слаби умствено. Разбира се, съществуват някакви Марии Кюри, само че въпреки всичко те са необичайност “, са точните думи на свещеника.

Констатацията на Смирнов безусловно взриви обществените мрежи, предизвиквайки бурното неодобрение на представителките на нежния пол.

В отбрана на умствените качества на рускините се застъпиха и парламентаристки, които дадоха за образец редица дами с сполучлива кариера в политиката и бизнеса, както и с научни постижения.

В същото време протойерей Дмитрий призна, че в някои връзки дамите въпреки всичко превъзхождат мъжете. Той счита, че нежната половина от популацията демонстрира повече самообладание, обич, състрадателност и смирение.

„ Не може да се съпостави грижата, която дамата дава на децата. Зад всяко женско дело се крие героизъм “, установи божият чиновник.

Своите умозаключения Смирнов илюстрира със преживелица от практиката си.

„ В църквата идва жена и води мъжа си, а той стои като столицата на Камбоджа Пом Пен. Мига с очи и нищо не може да каже “, споделя протойерей Дмитрий.

По-рано той прикани фамилиите да не осиновяват деца от домовете за сираци, а единствено да ги вземат под настойчивост, написа в. Монитор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР