Мъжете в живота на Софи Маринова не спират да я

...
Мъжете в живота на Софи Маринова не спират да я
Коментари Харесай

Софи Маринова ще спасява Лоренцо от затвора 


Мъжете в живота на Софи Маринова не стопират да я тормозят душевен и физически. Певицата няколко пъти става жертва на побой от обичания си Гринго, само че дружно със сина ѝ Лоренцо не стопират да харчат парите ѝ. Все се постанова да ги избавя от пандиза и с доста пари да купува свободата на обичаните си мъже.

От присъединяване си в „ Като две капки вода “ Софи се беше договорила за много стабилен хонорар от 100 бона, само че тъкмо тогава Гринго бе тикнат зад решетките, откакто се откри, че взе участие в скица за изнудване. И парите от формата на Софка отидоха по юристи, с цел да може да го освободи предварително. От няколко дни пък синът ѝ Лоренцо е разгласен за интернационално търсене, откакто името му забъркано с трафик на бежанци.

Ромският славей не дава отговор на мобилния си телефон, а този на Лоренцо от няколко дни е изключен. Оказа се, че обичаната изпълнителка ан България не е знаела за противозаконните действия на сина си и е мощно обезпокоена каква орис го чака и да не прекара най-хубавите си години зад решетките.

На 8 октомври Софи Маринова ще изнесе голям концерт в зала „ Арена Армеец “ дружно с Ку-ку бенд, несъмнено, под крилото на Слави Трифонов. Проблемите с Лоренцо се отразяват зле на чалга фурията, която няма време за подготовки и изобщо да намерения какво ще прави на концерта, който от дълго време е разпродаден до последния билет.

БЛИЦ научи, че Софи Маринова се е схванала с екипа на Слави да пее на концерта против сумата от 80 бона. Певицата се ядосва, че за следващ път ще види толкоз пари вкупом и още веднъж ще би трябвало да ги дава по юристи, с цел да измъкне кожата на сина си. И отново ще се размине с мечтания дом, който желае да си построи в родния Етрополе, оповестява fakti.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР