Мъжете се привличат от добре поддържани жени, но често двата

...
Мъжете се привличат от добре поддържани жени, но често двата
Коментари Харесай

Нещата в женската визия, които най-много отблъскват мъжете

Мъжете се притеглят от добре поддържани дами, само че постоянно двата пола имат разнообразни разбирания по тематиката

Понякога в прекомерното си предпочитание да се харесаме на мощния пол, без да разберем, минаваме границата сред хармония и кич. Да, факт е, че мъжете се притеглят от добре поддържани дами, само че постоянно двата пола имат разнообразни разбирания по тематиката. Днес ви представяме няколко неточности във визията, които отблъскват мъжете.

1. Лак за коса

Ние дамите считаме, че косата ни би трябвало да е съвършено загладена, все едно сме част от кралския двор. Истината е, че мъжете харесват доста повече естествено падаща коса. Лакът, който постоянно сме мислили, че е нашето прикрито оръжие, се оказва, че за господата не е по никакъв начин прикрито, а си е единствено оръжие, което убива привлекателния ни тип в техните очи. Особено неприятно е, когато сътрудникът ви се опита да прекара ръка през косата ви, само че пръстите му останат забити в добре бетонираната ви прическа.

2. Молив за устни

Трябва да го забравите – или мъжа, или молива! В анкета 90 % от мъжете дават отговор, че най-отблъскващо във визията на една жена е моливът за устни. Смятат го за демоде и пъклен натрапващ. Ако въпреки всичко държите очевидно да контурирате устните си, би трябвало да потърсите сътрудник измежду останалите 10 %.

3. Пошло облекло

Много къси панталонки, поли и рокли – не биха върнали жена облечена с тях, само че ѝ не биха я взели за по-сериозни връзки. За мъжете сходно облекло приказва за лесна плячка и въпреки да се заглеждат в дами с сходна визия, не биха желали подобен вид дама за спътница в живота.

4. Фон дьо загар

Най-големият призрачен сън за мъжете е онази линия сред врата и лицето, която се получава, когато не сме избрали точния цвят декор дьо загар. Също по този начин не харесват, когато той е в огромни количества по лицето ни, тъй като имат непрекъснатото чувство, че в случай че ни прегърнат, лицето ни ще се отпечата по дрехата им. Анкетираните мъже споделят, че несъвършенствата по лицето на една жена не са отблъскващи, до момента в който по тях не се постави няколко тона грим.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР