Мъжете са сигурни: жените са или умни, или красиви. И

...
Мъжете са сигурни: жените са или умни, или красиви. И
Коментари Харесай

Шест основни точки по какво умната жена се отличава от глупавата

Мъжете са сигурни: дамите са или умни, или красиви. И защото се допуска, че мъжът ще печели пари и ще взема решение всички значими проблеми в фамилията, изборът се прави в посока на външната прелест.
Но, внимание - външният тип има наклонност да се утежнява с годините!
И тогава неналичието на просветеност на дамата се усеща остро. Проявява се в спорове с родственици и цялостна липса на пари. Колкото и да печели мъжът, фамилията му отново е унищожено.
С течение на времето се разкрива друга истина: красивата, само че глупава жена може да води децата си при най-хубавите учители, само че не може да им съобщи нито интелектуални гени, нито световна мъдрост.
Разбира се, това не значи, че с жена, която е интелигентна, само че физически непривлекателна, животът ще тече прелестно. Може би мъжът ще се радва, че финансовите му каузи вървят нагоре. Но от вътрешната страна ще го гризе: за какво нечия жена наподобява на пантера, а неговата на крокодил?
Какво значи това? Че би трябвало да търсите златната среда.
Нека в този момент обобщим факторите, на които мъжете би трябвало да извърнат внимание, когато решат да се свържат живота си с някоя жена.

Мама и баба
Ябълката в никакъв случай не пада по-далеч от периметъра на ябълковото дърво. Ако желаете да имате визия за вашата жена, вижте по какъв начин са живели и живеят майка ѝ и баба ѝ. Да, всички имаме разнообразни ориси. Но образованието играе голяма роля във образуването на личността. Образовани ли са нейните майка и баба? Имали ли са заслужен живот, добър честен кодекс?

Отношение към парите, метод на живот
Ако вашата дама изисква дарове, цветя и е подготвена да купонясва с вас до зори, посещавайки заведение след заведение, направете си изводите. Умните дами са склонни да внимават с парите. Освен това те са си самодостатъчни, тъй че външните усещания не ги впечатляват доста. Умните дами избират да приказват с вас тет-а тет, в сравнение с да вървят на шумни купони. Те нямат потребност да харчите заплатата си за тях, тъй като смятат това не е доказателство за обич, а за нормално хабене.

Външен тип
Умната жена няма да пилее пари (нито вашите, нито нейните) за фешън тоалети. Няма да носи големи изкуствени нокти и мигли, неприлични мини поли или неоново червило, тъй като е наясно, че по този начин някои дами просто компенсират вътрешната си празнина.

Свободно време
Умната може да прекара уикенда си както пожелае: да плува в морето, да прави йога или да пече сладкиши. И тя чете доста. В зрелост жаждата за нова информация си остава. За нея е жизненоважно да нахрани мозъка си с нова храна за размисъл. Ако обектът на вашата обич не чете книги, а избира да гледа фотоси в интернет, не се изненадвайте, че рано или късно ще ви омръзне.

Чувство за комизъм
Умното момиче умее едвам доловимо да иронизира, да се майтапи и най-важното - да се смее на себе си. Глупавото се присмива на всички, освен това шумно, с отметната обратно глава. Това е последна степен на неблагоприличие и липса на просвета.

Лично мнение
Жената, която няма бръмбари в главата си, постоянно има лично мнение. Това ще ви бъде доста потребно в взаимния живот. Както гласи националната мъдрост: една глава мисли добре, само че две - още по-добре. И в случай че дамата спори с вас до пяна на устата, помислете за това. Тя може да е интелигентна, само че това разкрива в нея навиците на домакински тиранин и твърдоглав, нетърпелив, неотстъпчив човек. Трябва да бягате надалеч от такива дами.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР